Honeymonster

Så här är min vardag, som mamma, fru, barnskötare och lite till :-)

Stor gosse!

Publicerad 2010-08-27 09:44:12 i Allmänt,

William har tjatat hela veckan om att han vill gå hem från skolan själv. Jag har medvetet dragit ut på det... Men idag är det D dagen:-)
De har en kontaktbok som man kan skriva i om det är något speciellt man vill läraren. Där i skrev jag vad som gällde. Så vi får se om dom ringer hem och säger att han ångrat sej;-)
Tonys syster hämtar sin ena dotter samtidigt, så hon får kolla så Wille går iväg.
Nej, jag är ABSOLUT inte någon hönsmamma;-)

Mina barn börjar bli stora nu:-o Jösses vad tiden går!
Numera behöver vi inte ha grinden upp till ovanvåningen nerfälld längre, för Sebastian klarar av att gå i trappor nu, utan att trilla ner. Grinden ner till källaren får vi ha kvar ett tag, för det är stengolv i källaren:-s
Izabell är inne i värsta 3års trotset... Inget är bra och då menar jag verkligen INGET! Hon skriker och skriker och skriiiiker...
Hon ska bara titta på Små Einsteins. När vi går ut så ska hon bara ha lackskor på sej, även om det regnar ute... Borsta håret är nog det värsta att göra i hela livet, anser hon.
Som tur är så ääälskar hon sitt dagis:-) Jaja,,, min lilla butterfia..;-)

Samtidigt som Bella nu är inne i sitt underbara trots så tycker Jonathan att han osså ska hänga på med lite trots. Han är förvisso lättare att hantera, för han blir så SUUR! Inte bara en kort stund, utan det kan gå en hel dag som han går och tjurar och muttrar för sej själv. (Mostersyndromet) ;-)
Han har dessutom växt så det knakar nu i sommar.. Jag har fått köpa en massa nya byxor till honom.   Tro det eller ej, men byxorna dög;-)
När jag lämnar honom på skolan så säger han ju knappt hejdå till mej, han trivs så bra i förskoleklassen :-) De har redan tagit klassfoto på alla barnen. Ska bli spännande o se hur fotot blev :-)
William tog ju osså foto samma dag.Ett nytaget foto på alla barnen, man ser att Jonathan har alldeles nyss varit sur, för han har ena benet uppe, han skulle minsann INTE vara med på nåt kort!! Men till slut fick jag och Tony dom att skratta:-)

Idag är det fredag och då ska man tydligen ha "fredagsmys" enligt Tv;-)

Ha nu en trevlig helg!Fina naglar

Publicerad 2010-08-25 10:30:30 i Allmänt,

När jag hade nått 100kg sträcket på vågen, så belönade jag mej med att gå o få mina naglar fixade. Det tyckte jag att jag var värd;-)
Jag hittade en tjej i Olofström som har en studio där:-) www.nailstudio4you.se
Hon är superduktig på att göra naglar!<br>g

Så här ser mina naglar ut när dom e nygjorda:


Jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån :-) Sen brukar jag vänta i ca 3 veckor innan jag fixar dom igen.Nu har William börjat ettan o Jonathan i förskoleklassen. Det går jättebra för Wille, Jonte hade inte ens tid att säga hejdå idag när jag lämnade honom för allra första gången.

William vid skolbänken:


Han ser ganska nöjd ut;-)


Här är Jonathan på väg till skolan:


Jonte tycker att det bästa med att börja i förskoleklassen är att man får ta med sej en frukt ;-)
Jag kommer att vara sååå nyfiken på hur de haft det idag:-)

Ha det gott, även om det är en massa regn och rusk ute!

Snart skolstart...

Publicerad 2010-08-19 10:24:50 i Allmänt,

Ja, om några dagar börjar William Ettan o Jonathan börjar i Förskoleklassen :-) Mina stora gossar!
Izabell och Sebastian får dröja sej kvar ett tag på dagis;-)
Tonys semester är slut nu, han har nog jobbat i 2v, lagom till jag slutade jobba.

Min viktnedgång fortsätter, som tur är;-) Men jag tränar inte lika mycket mer. Min kropp säger till nu, jag är tydligen trött ;-) Men jag käkar GI ännu.
Min nuvarande viktäre 82kg. Mitt mål är fortfarande att väga 75kg. Men att ha kommit så här långt på så kort tid, är över mina förväntningar!
Med hjälp av stöttande vänner och familj så går det bra!:-) Utan er hade det nog gått mycket sämre:-s

William fick för sej att han ville ta ett foto på mej idag, så här kommer ett dagsfärskt foto:


För de som inte har sett mej innan jag fick barn, så kan jag säga att så här såg jag ut och tillomed mycket mindre;-)
Jag har fått göra endel utrensningar i min klädes garderob :-o Jag skänker kläderna till hjälporganisationer, änsålänge har det blivit ca 12 ica kassar...
Tony frågade om folk hade någon nytta av mina gamla kläder egentligen... Finns det så tjocka personer dit kläderna skickas? :-o
Mitt svar: Det finns tjocka personer överallt i heeela världen ;-) hehehehe Om inget annat får dom väl vira det flera varv runt sej ;-)
Så både jag och huset har blivit lite lättare nu:-)

Annars så trallar det på som vanligt omkring oss. Min mor har flyttat till en lägenhet, där trivs hon bra. Hon slipper tänka på trädgård, ett stort hus att värma upp osv...
Den 28e Augusti gifter sej min kusins barn:-) Jag har fått äran att vara tärna :-) Så nu är det mycket som ska fixas inför det. Skoj!
Som tur var så har jag ju varit tärna förut och då har jag naturligtvis sparat den tärneklänningen. Jag chansadepå att den passade mej än, och det gjorde den! :-o
Så den har varit på en välbehövlig kemtvätt!

Nä, nu kallar barnen på mej....
Jag återkommer när tid finnes;-)

Ha det gott till dess!

Om

Min profilbild

Maria Zimmer

Glad och stolt mamma till 5 barn. Gift sedan några år tillbaka:-) Jobbar som barnskötare inom barnomsorgen. Min hobby är scrapbooking :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela