Honeymonster

Så här är min vardag, som mamma, fru, barnskötare och lite till :-)

Nytagna bilder på barnen :-)

Publicerad 2010-07-07 13:07:44 i Allmänt,


Mina fotbollskillar :-) Här har dom nyss kommit hem från fotbollsträningen :-)Vår lilla prinsessa brukar dansa runt i denna klänningen som hon fått av Sanna, Björn o Theo:-)Sebastian e helt överlycklig att få bada i sjön (Mien) o plaska så mycket han vill:-)


Ha det gott!

Nu e det väl på tiden att jag skriver lite i denna bloggen?

Publicerad 2010-07-05 18:54:37 i Allmänt,

Japp, nu minsann ska jag skriva några rader :-)
Det har hänt en jäkla massa iallafall. Men så e det väl när man inte bloggar på ett tag.

Senaste e väl att Sebastian har fyllt 2år, min lille goding. Han har varit blöjfri i snart 6månader, dessutom har vi slutat amma helt o hållet! Innan fick han sej en slurk på natten för att kunna somna om, men det e slut med sånt nu! SKÖNT!
Han pratar en massa, men oftast behöver man en tolk för att förstå vad han säger ;-)Han e ett riktigt busfrö! :-)

Min lilla prinsessa Izabell e helt gaaalen i allt vad prinsessor heter! Hennes favoritfärger e faktiskt rosa, lila och röd säger hon själv, sen ska hon BARA ha tjusiga klänningar på sej. Hon har lärt sej vissla, o det får vi minsann höra varje dag....:-s

William har slutat i förskoleklassen o ska börja i ettan till hösten. Herregud! Min lillestore gosse! Hur kan han va så gammal som 7år?
Vart tog tiden vägen? Glad i hågen e han iallafall :-)
Han kan sitta jättelänge med sitt lego o bygga fantastiska kreationer på egen hand! Han plöjer igenom böcker på löpande band o har med stor sannolikhet knäckt koden med läsning när sommaren är över. Räkna o skriva gillar han osså att göra.

Jonathan, min Jonathan... Ja den killen har det hänt lite grejor med :-o Från att vara värsta lugna filbunken till att förvandlas till värsta ilskna, tjuriga och tempramentsfulla och kastasejpågolvetoskrikasomfaaaan kille.... Sen sekunden efter så kan han fråga i helt superlugn ton; mamma får jag gå upp på rummet o spela? :-o
Han har en mycket stark egen vilja! Men detta har jag gått o väntat på i några år ;-) O nu har det börjat.
Han gillar verkligen mat, o att spela fotboll :-)
Till hösten börjar Jonathan i förskoleklassen :-) Han är sååå sugen på det! :-)

Tja...Vad har mer hänt härhemma.. Jag har jobbat jättemycket som timvikarie. Men nu e jag arbetslös igen :-s Men tro mej, snart kommer det igång igen ;-)
Jag började träna o köra GI-metoden den 5 April 2010. Min träning gör jag på crosstrainern, en ny tjusig, dyyyr sådan. Den gamle billige knäckte jag, bokstavligt talat! Vi fick svetsa den :-o
Jag träna numera 1 gång om dagen varje dag, inga undantag. Jag håller på i 45min, då kommer jag ca 18.3km,  o gör av med 890kalorier, enligt denna maskinen då. Vissa dagar går det bättre, vissa sämre..

Så mellan den 5e April o fram till idag 5 juli, så har jag gått ner 26kg.
När jag började förra året i juli, så hade jag en startvikt på 135kg, nu väger jag 89kg. Kan ju säga att jag kämpat! Blod, svett o tårar!! men skam den som ger sej! Jag SKA gå ner till 75kg! DÅ e jag nöjd!

Så jag lägger upp samma bild som på Facebook:


Jag e faktiskt ganska så nöjd med resultatet :-) Tony e osså ganska nöjd ;-) hehehe

Snart har Tony semester o då ska vi bara ta det lugnt, vi har inget inplanerat, mer än vår årliga tripp till Skånes djurpark.
Värmen e här iallafall, skönt! I år lider jag inte i solen :-)
Nu kom jag på en sak till! Jag har ju varit tvungen att minska min vigselring, TVÅ storlekar! :-o Det blev så mycket guld över så det kostade mej bara 220 spänn:-) Nu sitter den som en smäck :-)

Nä, nu måste jag ta o natta barnen här hemma, Tony jobbar eftermidda denna veckan, så jag har hand om det mesta nu...

Ha det gott o glöm inte ta på solkräm! <3


Om

Min profilbild

Maria Zimmer

Glad och stolt mamma till 5 barn. Gift sedan några år tillbaka:-) Jobbar som barnskötare inom barnomsorgen. Min hobby är scrapbooking :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela